Avtopreproge ali tepihi so pomemben del vsakega avta. Izdelujejo jih tudi v Sloveniji kjer so tudi uspešna podjetja kot recimo Gledring. Dobri tepihi so prepoznani po neverjetni kvaliteti in dizajnu. Najboljši so taki, ki se ne poškodujejo že po prvem tednu nakupa. Avtopreproge preprečujejo, da bi se vaše prevozno sredstvo umazalo in, da bi sijaj ostal čim dlje sijoč. Pri podjetju Gledring so zelo kvalitetni tepihi kajti zdrčijo zelo dolgo časa ter preprosto jih je za očistiti. Pri čiščenju tepihov ne boste potrebovali vode ali čistilnih sredstev, saj se čistijo z suhim pranjem. Odlični so pa zato, ker so prilagojeni za vse letne čase.

avtopreproge notranjost

Take preproge uporabljajo vse najboljše znamke avtomobilov po svetu. Kot so recimo Audi, BMW, Ford, Jeep, Nissan, Renault, Tesla, Mercedes Benz in še ostale. Kajti avtopreproge ali tepihi iz podjetja Gledring so narejeni iz najbolj kvalitetne gume zato ne oddajajo neprijetnih vonjav. Prav tako, ker so izdelani iz najboljše gume ne drsijo saj so vedno po izdelavi testirani na najboljši način. Podjetje Gledring ima zelo dolgo tradicijo že od leta 1949, zato imajo že izkušnje kako narediti najboljše avtopreproge

Uporablja se jih lahko povsod v avtu. Kot recimo pri vozniku, sovozniku, potnikih in tudi v prtljažniku. Že prej omenjeno suho čiščenje se uporablja tako, da je eko čistilo narejeno iz vode in ne vsebuje kemikalij ali elementov, ki bi oškodovali vaše vozilo ali okolje. Čistilo je 500 ml in je primerna za več kot petindvajset vsebin čiščenja na avtu. Avtopreproge so prijazne okolju in ljudem. Saj nimajo ostrih robov in kotov zato lahko preprosto odstranite vso umazanijo iz nje. Seveda so tepihi uporabni za celo leto. Na naši strani imate tudi videoposnetke kako se očisti tepih z našim izdelkom.