Pri Tisk 24 boste našli širok nabor etiket in nalepk, ki so odlične za izboljšanje videza vaših prostorov, dvigovanje ravni oglaševanja ter razveseljevanje otrok in še mnogo več. Pri njih lahko ustvarite etikete za svoj posel. Tisk 24 vam omogoča tiskanje nalepk in etiket za različne namene, pri čemer imate popolno svobodo pri izbiri dimenzij, oblik in barv. Ponujajo izrez nalepk, ki se prilegajo različnim površinam, kot so avtomobili, steklo, les in stene. Za podaljšanje obstojnosti vam nudijo tudi dodatno laminacijo, ki še izboljša trajnost nalepk za več let.

Etikete

Vaše nalepke v manj kot 24 urah

Ponosni so na njihovo izjemno hitro storitev. Od trenutka vašega naročila do končne izvedbe lahko mine manj kot 24 ur. To jih uvršča med najhitrejše izdelovalce nalepk na trgu. Pri njih lahko izbirate med širokim naborom materialov za tisk etiket, vključno s premaznimi, strukturiranimi, sintetičnimi in prozornimi materiali. Dodatno vam omogočajo možnost lakiranja ali plastificiranja etiket po vaši želji, s čimer podaljšajo njihovo obstojnost. Pri Tisk 24 se zavedajo, kako pomembne so kvalitetne in obstojne etikete, zato vam poleg visoke kakovosti in trajnosti zagotavljajo še hitro in učinkovito izdelavo.

Prilagojene možnosti za vsako potrebo

Tiskamo raznovrstne samolepilne etikete, etikete na roli in za številne uporabe. Zaradi njihove raznolike namembnosti so med običajnimi izdelki tudi take za steklenice, vinske izvedbe ter izvedbe za tekstil. Vsaka etiketa je izdelana po vaših željah in potrebah, pri čemer lahko popolnoma prilagodijo tako obliko kot estetiko.

Primerjava materialov za tisk etiket in nalepk

Papirnate nalepke, čeprav niso odporne na vodo in vremenske vplive, ponujajo klasično možnost za tiskanje. Nasprotno pa so PVC nalepke odporne na vodo in vremenske razmere ter imajo obstojnost do 15 let in več, kar jih dela idealne za trajne in zahtevnejše aplikacije. Nalepke predstavljajo odličen način izboljšanja oglaševanja za vaše podjetje, storitev ali izdelek. Poleg tega so lahko fantastično darilo za vaše prijatelje, sodelavce ali zaposlene. Če si želite osvežiti vaše prostore z izvirnimi nalepkami, ne skrbite – Tisk 24 je tukaj, da izpolni vaše želje.