Ste začeli posel pa želite več kupcev? Vaša spletna stran ne privabi dovolj kupcev? Vas zanima kaj lahko naredite za vaš posel in spletno stran? Bi radi znižali stroške spletnega oglaševanja?

Optimizacija spletnih strani je tu, da vam pomaga.

Pri čem pa vam lahko optimizacija spletnih strani pomaga? Pomagala vam bo tako, da bo vaša stran se pojavila višje v iskalniku Google. Tako boste lahko prišli tudi med prve tri zadetke na prvi strani.

optimizacija-spletnih-strani

Seveda imajo vse stvari svoje prednosti in slabosti, tako da jih ima tudi optimizacija spletnih strani. Če uporabljate plačljive oglase, že v osnovi izgubite 40% uporabnikov, ker jih toliko teh oglasov ne klika. Optimizacijo se lahko izvaja na vse ključne besede, pri Adwords (plačljivem oglaševanju), ste pa nekoliko omejeni. Če je vaša spletna stran dobro optimizirana, ste lahko v TOP pozicijah tudi 24 ur na dan. Kadar ste na visokih pozicijah gradite prepoznavnost vaše znamke. Optimizacija spletnih strani je dolgotrajen postopek, zaradi česar ne morete priti na prvo stran takoj čez noč. To je pa prednost plačljivega oglaševanja, saj hitro kreirate oglaševalsko kampanjo in se v zelo kratkem času pojavite na vrhu iskalnika.

V podjetju na zgornji povezavi, ne plačujete za vsak klik ampak mesečno, glede na to kako visoko ste v iskalniku. Plačujete samo, ko pridete na prvo stran iskalnika, torej ko zasedate mesto od prvega do desetega.

Kaj je najpomembnejše? Optimizacija se opira na ključne besede.Tako, da si lahko izberete niz ključnih besed, ali pa samo eno, po kateri bi radi se uvrščali v iskalniku. Ključne besede lahko poiščete na iskalniku ali pa si izmislite svojo.

Če vas optimizacija spletnih strani zanima in si želite pomoči, obiščite povezavo in pokličite, ali pa jim pišite. Naj bo vaša spletna stran na prvi strani pred konkurenčno.