Kartuše canon pg545 so kompatibilne kartuše za nekatere Canon tiskalnike in so večje prostornine ter cenejše kot originalne. Kompatibilne kartuše canon pg545 so enake kakovosti kot originalne, paziti je treba le, d je kakovostne proizvajalec, ki ga priporočamo. Največkrat te kartuše izdeluje isti proizvajalec, ki dela originalne, včasih pa jih izdelujejo drugje, tudi pri nas, saj lahko naročijo posebej ohišje in posebej črnila ter jih napolnijo. Zato imajo nekateri proizvajalci vračljive kartuše ali take, ki vam jih napolnijo ponovno, ker je še najbolje, ker se ne onesnažuje planet.

kartuše canon pg545

Kompatibilne kartuše canon pg545 so toliko cenejše, da boste resnično privarčevali na denarju, ker je v njih tudi bistveno več črnila in trajajo dlje. Sploh, če naročite XL kartuše, kjer je dva krat več črnila, kot v običajnih. To pomeni, da je prostornina res povsem izkoriščena in da ne dobite pol prazne kartuše.
Zakaj so originalne kartuše tako drage? Iz preprostega razloga, ker podjetje Canon živi od tega, da prodaja kartuše in papir in ne od prodaje tiskalnikov, ki so relativno poceni zato, da so dosegljivi več ljudem, ki potem kupujejo črnila, ki jih potrebujejo znova in znova.
Ta problem rešujejo kompatibilne kartuše canon pg545, ki so cenovno dosegljive več ljudem, ker so nekajkrat cenejše, kar vas bo presenetilo. In to ni še vse, če jih naročite več v kompletu, boste deležni še dodatnih popustov. Zato se vam jih splača nabaviti naenkrat nekaj, pa potem boste imeli mir in še poštnine ne bo treba plačati, ker vam jih bodo poslali kar domov.
Kartuše canon pg545 imajo garancijo in če ne bi delale, jih lahko seveda zamenjate ali dobite vrnjen denar. To se skoraj nikoli ne zgodi, v zelo redkih primerih, če na primer ne bi delal čip, kar pa se zgodi lahko tudi pri originalnih kartušah. Vredno je poskusiti in se prepričati, mar ne?