Iščete na spletu primerno grafično oblikovanje za vaše potrebe, potem preverite storitve – Magma. Danes je kvalitetno, kreativno in privlačno grafično oblikovanje ključnega pomena za vsako uspešno oglaševalsko kampanjo. Ekipa Magma media je podkovana s strokovnim znanjem in dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami, ki vam bo pomagala osnovati idejno zasnovo za oglaševalsko akcijo, svetuje pa tudi na področju marketinga, in vas reši iz zadrege, ko potrebujete hitro in privlačno celostno grafično oblikovanje, vizitke ali kaj drugega.

Grafično oblikovanje celostne podobe

Kreativno grafično oblikovanje ter svetovanje iz področja marketinga sta specialiteti ekipe Magma media, in na obeh področjih se lahko pohvalijo z bogatimi praktičnimi izkušnjami. Ekipa vam bo z veseljem prisluhnila in vam na podlagi vaše vizije pomagala oblikovati celostno in enotno grafično podobo vašega podjetja, ki bo vodila do vaše večje prepoznavnosti. Za vas lahko ekipa oblikovalcev pripravi tudi svetovanje pri idejni zasnovi različnih vrst oglaševalskih akcij: vse od tiskovin, do radijskih in televizijskih oglasov. Seveda pa lahko za vas oblikujejo tudi najrazličnejše tiskovine, kot so letaki, vizitke, katalogi majice in etikete.

grafično oblikovanje

Kaj zajema grafično oblikovanje in svetovanje?

Vse se začne z zbiranjem idej, med katerimi najdejo najboljše, tiste, ki bodo osvetlile vaše podjetje in izdelke ali storitve v najboljši luči ter poudarile vse njihove prednosti. Potem sledi načrtovanje vsebine in namena, pa tudi vsebinska in grafična prenova in nadgradnja že obstoječih tiskovin. Na kratko, v Magma media poskrbijo za vse, kar zajema celostno grafično oblikovanje.

Grafično oblikovanje – cena?

Po vsem prebranem, vas zagotovo zanima tudi cena grafičnega oblikovanja. Konkretno ceno vam bodo v podjetju lahko podali šele potem, ko jim boste zaupali svoje želje, kaj in kako želite, da je oblikovano. Zato jim za ceno pišite preko kontaktnega obrazca na spletni strani oz jih pokličite na telefonsko številko 070 833 833. V najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili na vaša vprašanja in vam poslali neobvezujočo ponudbo za grafično oblikovanje, oglaševanje ali stisk.