Za lep izgled in samozavestno počutje so lepi in urejeni nohti vsekakor zelo pomembni. Z rokami navadno vzpostavimo prvi fizični stik s sogovornikom, zato je pomembno, da so naše roke lepe in urejene.

Podaljševanje nohtov je ena od možnosti, če so naši nohti bolj krhki, lomljivi, ali pa če imamo tisto zoprno navado, da si svoje nohte grizemo. V tem primeru je tovrstni poseg najboljša rešitev za lepe in urejene nohte, ki jih ne bomo skrivali pred sogovornikom. Toda kako do takih lepih in urejenih nohtov? Zelo preprosto, obiščite studio Jonca.

Podaljševanje nohtov

V studiu Jonca bodo izkušeni strokovnjaki poskrbeli za učinkovito in lepo podaljševanje nohtov. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami v negi nohtov in z uporabo vrhunskih gelov in lakov za nohte bodo poskrbeli, da bodo vaši nohti vedno lepi, privlačni in urejeni. Za lepe nohte torej v studio Jonca.

Podaljševanje nohtov je lahko tudi zelo dobra terapija v primeru, da se želite znebiti nadležne razvade, kot je grizenje nohtov. V tem primeru vam bodo strokovnjaki v studiu Jonca na vaše pogrizene nohte namestili najkakovostnejši gel, s katerim bodo prekrili vaše poškodovane nohte ter jih podaljšali in okrepili. Na ta način bo onemogočeno grizenje vaših nohtov, saj je gel, ki se uporabi pri podaljševanju nohtov, čvrst in neprimeren za grizenje. Poleg tega boste ob pogledu na lepe in urejene nohte vsekakor dvakrat premislili, ali jih želite še naprej gristi.

Podaljševanje nohtov je tako lahko odlično zdravilo za to nadležno razvado. Zato čim prej obiščite studio Jonca in se dogovorite za ureditev vaših nohtov. Je pa podaljševanje nohtov odlična rešitev tudi za različne svečane priložnosti, kot so poroke, rojstni dnevi in podobno, ko si želite biti urejeni in lepi. Tudi v takem primeru ne odlašajte in se odpravite v studio Jonca, kjer vam bodo s svojimi izkušnjami in vrhunskimi materiali vaše nohte res polepšali.