Znamka Goldwin je na evropskem trgu morda nekoliko manj prisotna, sploh pa bo težko najti moške bunde te znamke pri slovenskih trgovcih. Na srečo pa vseeno imamo uvoznike, ki ponujajo vrhunske izdelke te znamke tudi na lokalnem trgu. To možnost se splača izkoristiti, saj gre za zelo kakovostne bunde, namenjene predvsem zahtevnejšim uporabnikom. Pri izbiri moške ali ženske bunde iz višjega kakovostnega razreda torej pride znamka Goldwin še kako v poštev.

moške bunde

Gre za japonskega proizvajalca, ki v svetovnem merilu uspešno konkurira tudi večjim in mnogo bolj uveljavljenim znamkam. Podjetje ima sicer že več kot 60-letno tradicijo, je pa dolgo poslovalo izključno na lokalnih trgih, kjer je znamka tudi zelo uspešna in priljubljena. V zadnjem času pa so ženske in moške bunde, smučarske hlače ter druga oblačila priljubljena izbira tudi drugod po svetu, nenazadnje je znamka tudi sponzor nekaterih uspešnih smučarskih reprezentanc.

Med glavnimi prednostmi znamke Goldwin in specifično njihovih moških bund gotovo izstopajo inovativne rešitve, predvsem materiali, ki zagotavljajo odlično kombinacijo lastnosti za ta oblačila. Proizvajalec daje veliko poudarka zagotavljanju udobja v vseh vremenskih razmerah – moške bunde Goldwin imajo 20.000 mm vodni stolpec, kar pomeni, da se odlično obnesejo na dežju in snegu, izdelki so opremljeni tudi z večslojno vodoodporno membrano Gore-Tex in lastnim materialom iz keramičnih vlaken. Zahvaljujoč sodobnim materialom imajo bunde vrhunske lastnosti – so vodoodporne, hkrati pa lahke in raztegljive, kar je pri bundah prej izjema kot pravilo. Pri tem ne pozabimo, da so bunde tople in udobne, nenazadnje je prav to glavni namen zimskih oblačil.

Moške bunde Goldwin bodo navdušile tako s splošnimi lastnostmi kot z drobnimi presenečenji, ki dokazujejo, da japonski proizvajalec ničesar ne prepušča naključju. Oblačila so povsem dovršena, kar dokazujejo recimo magnetki za enostavno zapiranje rokavov, spominska žica v elastičnem obodu kapuce za optimalno prileganje kapuce smučarski čeladi tudi pri dolgotrajnem smučanju, priročen žep za očala … Vsekakor so moške bunde Goldwin privlačna izbira za zahtevnejše uporabnike, ki iščejo vsestransko oblačilo za zimske aktivnosti.