Eden najpomembnejših pregledov, ki bi jih morala redno obiskovati vsaka odgovorna ženska, je ginekološki pregled. Gre za zdravstveno storitev, ki zajema celovito skrb za ženski reproduktivni sistem in je osnova trdnega zdravja vsake posameznice. Med ginekološkim pregledom je namreč na zelo enostaven način mogoče odkriti morebitne zdravstvene spremembe in nepravilnosti in jih v nadaljevanju tudi uspešno zdraviti. Vendar pa morajo biti obiski ginekologa redni, saj drugače ni vedno možno zagotoviti kar najbolj uspešne terapije.

Na Kliniki Omnia se še kako dobro zavedajo, da je skrb za vitalnost in zdravje izrednega pomena, zato vam sedaj omogočajo tudi ginekološki pregled. Za vas izvajajo preventivne in kurativne specialistične ginekološke preglede, preglede nosečnic, ultrazvok ter strokovno svetovanje. Pri tem gre torej za zdravstveno varstvo žensk na primarnem nivoju v vseh starostnih skupinah.

Klasična in estetska ginekologija

Osnova kakovostnega ginekološkega pregleda je celovitost. Polovičarstvu v zdravstenih ordinacijah nikakor ni mesto, zato se na kliniki trudijo, da vsako pacientko obravnavajo profesionalno in v skladu z dobro zdravstveno doktrino. Pri svojem delu se zanašajo na strokovnost in dolgoletne izkušnje ginekologov in najmodernejšo opremo, ki bistveno olajša posege in samo diagnostiko.

V kliniki lahko opravite številne klasične ginekološke preglede:

  • ultrazvočni pregled žensk,
  • ultrazvočni pregled nosečnice oziroma ploda,
  • specialistični ginekološki pregled,
  • preventivni odvzem PAP brisa,
  • preventivni pregledi dojk.

Poleg tega pa svojim varovankam nudimo tudi estetske posege na področju ginekologije:

  • pomlajevanje nožnice z laserjem,
  • lasersko zdravljenje stresne inkontinence,
  • labioplastiko.

Poleg zdravja, je namreč za dobro počutje vsake predstavnice nežnejšega spola pomembna tudi samozavest. Ginekološki pregled, katerega namen je estetske narave tako ženskam vrača zaupanje vase in pripomore k njihovemu boljšemu počutju v lasni koži. Časi, ko so ženske zgolj rojevale so namreč minili in prav je tako. S pomočjo klasične in estetske ginekologije se tako ženskam vrača tisto, kar prepogosto izgubijo – vero in zaupanje vase in svoje telo, ki je več kot le fantastično.