Katera je najosnovnejša kamp oprema? Zagotovo sem spada šotor, primeren za spanje, pa seveda spalna vreča, kakšna blazina, pripomočki za sprotno pripravo hrane in še kaj. Kamp oprema je vsekakor dobrodošla, kadar se odpravljate v naravo, da bi tam doživeli nekaj dni, se umirili, nadihali svežega zraka in si odpočili.

kamp oprema

Nekateri niti na kampiranju ne morejo brez svojega pametnega telefona, tablice ali kakšne tretje naprave, spet drugi bi dali vse za nekaj dni v miru in tišini, tako da se kamp oprema razlikuje zlasti glede na potrebe in želje tistega, ki kampira. Seveda, šotor bo že potreben, prav tako vse zgoraj našteto, morda bo potrebna še kakšna odeja za hladnejše noči, pa mizica in stol za hranjenje. No, ne nazadnje lahko jeste tudi na tleh oziroma na odeji, je pa treba hrano nekje pripraviti, vsaj v osnovah. Torej, verjetno jo je treba narezati in toplotno obdelati, živila pa je tudi treba nekje shranjevati. Iz teh razlogov si dandanes večina ljudi v kampih napelje tudi elektriko, da lahko nanjo priključijo hladilnik, najdejo pa se še vedno tudi tisti, ki imajo najraje odmik od vsega, šotor postavijo sredi ničesar, kamp oprema pa jim predstavlja le tisto najnujnejše. Udobja skorajda ne poznajo, zato pa vedo za marsikatero lepoto, ki je kampiranje sredi trum turistov ne omogoča.

Katera kamp oprema pa je nujna za vaš oddih v naravi? Če ne veste, preberite članek na zgornji povezavi, kjer je vse lepo opisano. Pri kampiranju morate biti namreč zelo pozorni na različne stvari, ki bodo vašo izkušnjo v naravi lahko le še obogatile, lahko pa jo bodo tudi pokvarile, zato naj velja nasvet, da se je treba za kampiranje dobro pripraviti vnaprej. Sploh, če ne marate kakšnih presenečenj, ki vam utegnejo pokvariti dan ali kar celoten dopust. Pa lepo poletje!