Imate v prihodnjih dneh v načrtu poroko. Vam zavidam, ker verjamem, da boste se imeli lepo da se podate v nekaj lepega in drugačnega. Ampak ne pozabite še prej na svojo zabavo, ki se ji reče dekliščina. To pa je mogoče najtežja stvar saj so vam nore ideje za dekliščino nekako tuje. To mora biti pred poroko, da si daste duška, da se malo še zdivjate s prijateljicami, sorodnicami. Mogoče pa ste vi povabljeni kam na dekliščino in je na vas, da vse organizirate.

ideje za dekliščino čevlji

Ko se pripravlja dekliščina, morajo ideje za dekliščino nekako imeti povabljeni, saj morajo nekako presenetit nekdanjo nevesto. Idej je ogromno, verjamem pa da se jih včasih je težko spomniti. Takrat, ko nekaj rabiš ti čist iz misli uide. Ampak na to moramo mislit že prej, ker na sami dekliščini je že nekako prepozno. Ideje za dekliščino so lahko tudi kakšni smešni dodatki, da popestrijo bodoči nevesti večer. Dekliščina je nekako, da se dekle poslovi od samskega stanu, ker ob poroki postane žena in naj bi bila bolj predana svojem možu. No to je pač nekako mišljenje, vemo pa da se s poroko nič kaj ne spremeni. Če se imata dva rada, bo ob poroki ostalo isto.

No pa gremo mi k dekliščini in zabavi, ki se je udeležijo samo punce. Tudi fantje imajo posebej zabavo, ki se ji reče fantovščina. Ideje za dekliščino naj so čim bolj smešne, mogoče sexi, da si boste vsi zapomnili, najbolj pa bodoča nevesta. Vse ideje, ki ste si jih zamislili naj so čim bolj na njej izvedljive. Nihče ni rekel, da se tudi vi ne smete v teh idejah znajti, kaj poskusiti. Mogoče nabavite lizike v obliki penisa in da vidite katera boljše liže, mogoče slamice v obliki penisa in iz teh slamic pijete lahko vsi kakšno pijačo. Te stvari si lahko vse privoščite in se na ta račun smejite. Ideje za dekliščino so vedno dobrodošle in vedno izvedljive.