Gubice so danes vsekakor nekaj, kar moti veliko žensk. So namreč zelo nadležne. A z njimi se bomo morali slej kot prej spopasti oziroma soočiti. A kako pa poteka glajenje gub? Gubam se vsekakor ne moremo izogniti, so namreč nekaj čemur se ne moremo izogniti. Glajenje gub je vsekakor nekaj kar nam lahko olajša in poviše samozavest. Za odpravo gub se vsekakor danes uporablja botoks, ta je na,reč najbolj učinkovit.

 

Botoks se uporablja za le začasno glajenje gub, torej da se znebimo gubic na čelu, okoli ust, oči, med obrvmi, torej povsod na obrazu. Glajenje gub je nekaj, kar nam lahko pomaga pri samozavesti, botoks pa se uporablja tudi za preprečevanje prekomernega potenja na področju dlani, podpazduhe in pa podplatov.. Seveda je botoks nekaj, kar ni najmanjši zalogaj za vašo denarnico. Vsekakor je glajenje gub poseg, pred katerim moramo zares dobro premisliti. Oglejte si razne spletne strani,  preko katerih se boste pozanimali čim več glede glajenja gub. Veliko žensk čuti potrebo po stalnem polepševanjem svojega obraza.

Glajenje gub

Seveda botoks ni samo namenjen za glajenje gub, učinkovit pa je pri veliki večini pacientov. Kako pa botoks deluje? Botoks namreč zablokira transmitorje živčnih signalov, ki pa delujejo glede na stimulacijo znojnic.  A botoks ne odpravi gubiv za vedno. Ponovno ga je treba dobivati, a ta ponovitev je potrebna  le enkrat ali pa dvakrat letno. Na dan posega  se je vsekakor priporočljivo pobriti, tako bo vaša izkušnja s tem posegom bolj prijetna. Ta proces traja od 10 do 15 minut, odvisno pa je od tega, kolikšen del obraza želite pokriti. Seveda so rezultati vidni šele po nekaj dneh, seveda pa je to odvisno od obsega. Poseg je vsekakor neboleč, pred nanosom pa dobite na obraz kremo, ki omrtviči del vašega obraza. Po posegu seveda ni nekih določenih pravil. Lahko se brez skrbi vrnete nazaj k vsakdanjemu delu.