Vas mikajo podjetniške vode? Imate dobro idejo, ki bi jo radi še dodatno razvili in spremenili v posel? Potem verjetno za to potrebujete svoje podjetje, v okviru katerega boste razvijali svoje poslovne ideje in gradili svoj bodoči poslovni uspeh. V podjetju Firmica d.o.o. so pripravili zelo enostaven način registracije in ustanovitve podjetja. Na njihovi spletni strani vas bo enostaven postopek vodil korak za korakom do ustanovitve vašega novega podjetja.

V podjetju Firmica d.o.o. so specialisti za ustanavljanje različnih oblik podjetij. Če želite podjetje ustanoviti sami, vas bodo vodili skozi postopek ustanovitve enoosebnega podjetja. Če ste do poslovne ideje prišli skupaj s prijatelji in bi radi podjetje ustanovili skupaj, vas bodo v podjetju Firmica d.o.o. tudi pri ustanovitvi več osebnega podjetja na njihovi spletni strani vodili skozi enostaven postopek ustanovitve, kjer si boste s prijatelji svoje ustanovne deleže in lastniške deleže v podjetju razdelili tako, kot ste se dogovorili.

v podjetju firmica doo

Ustanovitev podjetja ni več tako zapleten postopek, kot je bil še pred nekaj leti. Država je vse postopke zelo poenostavila in posledično tudi pocenila, tako, da sedaj potrebujete le dobro poslovni idejo, nekaj ustanovnega kapitala in pa pogum, da se podate v podjetniške vode. Na ta način boste sami sebi ustvarili delovno mesto, ne boste odvisni od drugih in za svoje delo boste želi najboljše nagrade. Prav zato so v podjetju Firmica d.o.o. oblikovali več paketov za ustanavljanje različnih podjetij, tako, da prav vsakdo lahko najde uslugo, ki mu bo najbolj ustrezala.

Poleg usluge ustanovitve različnih oblik podjetja so vam v podjetju Firmica d.o.o. na svoji spletni strani pripravili še cel nabor uslug in storitev, ki vam jih kot mlademu podjetniku ponujajo. Na voljo so vam tako računovodske storitve, registracija blagovnih znamk, podjetniško in davčno svetovanje in še cela vrsta ostalih storitev. Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o njihovi ponudbi.