Delovna oblačila morajo biti res kakovostna, da so uporabna in da ščitijo delavca. Vrhunska delovna oblačila ščitijo pred udarci in urezninami, pred mrazom in vročino ter pred potenjem in mokroto. Nekatera so primerna za zimo in druga za letni čas, ter tudi za vmesni čas, ko so prehodi med letnimi časi. Oblečete pa lahko sebe ali delavca od glave do peta, od spodnjega perila do bunde. Na izbiro imate jakne, hlače, čevlje, kape, rokavice, spodnje perilo, majice in puloverje ter anorake in zaščitna oblačila. Izberite tisto, ki je primerno za vaš poklic in delo.

delovna oblačila

Terenska delovna oblačila morajo biti zračna in dihati ter hkrati ne smejo prepuščati vode, če delate na terenu v vseh razmerah. Drugače pa lahko tudi izberete običajna oblačila, ki so izdelana iz kakovostnih naravnih in trpežnih materialov, ki dihajo in so koži prijazni. Čevlji za na teren so lahko nizki, srednje visoki ali visoki in dobro je, da so vodoodporni, Če delate v gozdu ali na gradbišču pa je dobro, da ne drsijo, da imajo zagozde na podplatih in da imajo kapice proti zmečkanim prstom, če vam kaj na noge pade.

Delovna oblačila za v tovarni ali drugih prostorih, pa so lahko nekoliko bolj zračna in ni treba da so vodoodporna. Morajo pa imeti zaščite pred urezninami in udarci ter zmečkaninami, če je vaše delo tako. Delovna oblačila se morajo dobro prati in morajo imeti ojačitve na delih, kjer se lahko hitreje obrabijo. Nanje lahko izvezete še logotip podjetja in vaši zadovoljni delavci bodo prava reklama za vaše podjetje. Ker se bodo dobro počutili, bodo tudi dobro delali in se boste lahko zanesli nanje.

Zato je investicija v taka oblačila res pametna naložba, da lahko potem več zaslužite, ker boste tako super konkurenčni. Vesel človek je najboljši delavec. Pomembne pa so seveda tudi spodnje in običajne majice ter nogavice. Vse dobite na zgornji povezavi na enem mestu in naročite na vaš naslov.